Over ons en wie we zijn.. Een gedenkteken kies je op basis van emotie en daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak.

Onze werkwijze

Wij werken altijd samen met onze klanten aan een monument die een waardige, persoonlijke en blijvende herinnering voor de overleden dierbare. Dit vaak emotionele proces vraagt volgens ons een persoonlijke werkwijze en daarom ontvangen wij u  in onze toonzaal of bezoeken wij u thuis. Wij vinden het van groot belang dat de keuze van een gedenkteken aansluit bij het gevoel, wij nemen daarom alle tijd die nodig is om tot een passend gedenkteken te komen. In onze showroom staan voldoende monumenten om een goede indruk te krijgen van de materiaalsoorten en de mogelijkheden  van de verschillende bewerkingen en combinaties.

Naast onze persoonlijke aanpak doen wij er alles aan om een eerlijke en heldere prijs te vragen voor wat wij leveren.

Wim Bendeler

Na half leven gewerkt te hebben in technische functies en de 50 jaar in zicht was het in 2012 tijd voor iets anders. Naast mijn toenmalige baan ben ik eerst begonnen met ondersteuning in tekenwerk en het ontwerpen van gedenktekens, uiteindelijk is dit uitgegroeid tot het werk waar ik mij nu fulltime mee bezig houd. Sinds september 2017 is Maroza onderdeel van Harvas Natuursteen uit Leerdam. En is een groot gedeelte van de werkzaamheden zijn daarheen verplaatst, u moet daarbij denken aan de inkoop, het samenbouwen van het gedenkteken en het plaatsen. Door deze verplaatsing van werkzaamheden is er meer tijd en ruimte voor het creatieve proces waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Een opleiding in het handmatig hakken van letters geeft je het gevoel van het materiaal en de mogelijkheden daarvan.
Mijn technische achtergrond maakt het mogelijk de combinatie van metaal zoals CorTen staal en Roestvaststaal met of zonder  glas volledig te benutten in een gedenkteken. het is mooi om zelf iets van metaal te zien groeien tot een gedeelte van een gedenkteken, wetende dat nabestaanden troost vinden maakt het werk mooi en dankbaar.