RVS gedenkteken in combinatie met zwart graniet..

RVS gedenkteken in combinatie met zwart graniet.

Graniet, Particulier, RVS, Staand

RVS gedenkteken

Ook voor gedenktekens van roestvaststaal bent u bij Maroza aan het juiste adres.

Dit RVS gedenkteken bestaat uit een staande steen en een liggend gedeelte  van zwart graniet, de RVS band zit verwerkt in het graniet. Roestvaststaal geeft een mooi contrast op het zwarte marlin graniet. Het is ook mogelijk de roestvaststalen band van tekst te voorzien. De tekst kan dan aangebracht worden op het materiaal of de letter kunnen uitgesneden worden.  Ook voor combinatie monumenten van RVS  met glas en graniet heeft Maroza de juiste kennis in huis. Vaak denkt met dat Roestvaststaal op een gedenkteken heel duur wordt, door onze gespecialiseerde kennis op het gebied van roestvaststaal kunnen wij dit vaak leveren voor een gunstige prijs.

In de detailfoto’s ziet u de mogelijkheden voor tekst en figuraties.

Maroza maakt de roestvaststalen en CorTen stalen gedenkteken volledig in eigen beheer, dit heeft voor u het voordeel dat we direct in het gesprek kunnen aangeven wat wel en niet mogelijk is maar is vooral zichtbaar in de totaalprijs omdat we een inkoopstap kunnen overslaan. Door verder samen te werken met kleine glaskunstenaars zijn we in staat een persoonlijk gedenkteken te maken voor elk budget.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen.