Gedenkteken met foto in glas.

Gedenkteken met foto in glas

Foto, Glas, Particulier, Staand

Gedenkteken met foto in glas

Bij dit gedenkteken met foto in glas is gebruik gemaakt van een speciale techniek, normaal kan je er bij een foto in glas niet door heen kijken. Bij deze techniek blijft het transparant. Daarom hebben we de foto gemaakt op een prachtige winterdag met een laagje sneeuw. Het effect van de foto is daardoor op een plaatje beter zichtbaar.

Steeds vaker wordt Roestvaststaal toegepast in een gedenkteken zo ook deze roestvaststalen band op gedenkteken. Deze RVS banden zijn leverbaar gemonteerd om 1 steen maar ook om 2 zuilen, zodat de zuilen verbonden worden met de band. Deze banden zijn leverbaar in elke gewenste vorm met bijna elke gewenste tekst. Omdat Maroza deze banden maakt in eigen beheer kunnen wij deze voor een eerlijke prijs leveren. Omdat we er een aantal verkocht hebben waarvan het graniet nog gemaakt moet worden kunnen we de foto’s daarvan pas later plaatsen. Wilt u meer informatie over toepassingen van Roestvaststaal in grafmonumenten dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Omdat Maroza alle metalen onderdelen zoals Roestvaststaal en CorTen staal zelf ontwerpt en de technische uitvoerbaarheid kan beoordelen houden we de lijnen kort en dat werkt kosten besparend. Wij gebruiken hiervoor RVS van de hoogste kwaliteit ( 316-1.4404 )

Roestvaststaal is een mooi materiaal in combinatie met graniet en glas. De mogelijk heden zijn eindeloos, Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, wij zetten het voor u op papier en zorgen er voor dat het technisch uitvoerbaar wordt.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid om door heel Nederland en België te plaatsen. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u bij ons langskomen in Sliedrecht of komen wij op u verzoek bij u thuis, dit kan ook in de avond uren zodat familie die hierbij aanwezig willen zijn geen vrije uren hoeven op te nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *