Full color gedenkteken.

Full color gedenkteken

Algemeen, Foto, Liggend, Overig

Full color gedenkteken.

Een full color gedenkteken  helemaal op maat en naar wens gemaakt. Met een speciale techniek brengen wij de print aan op aluminium. De print kunt u samenstellen uit verschillende foto’s op één achtergrond. Ook heeft deze techniek veel mogelijkheden om toch veel tekst te plaatsen op een relatief klein gedenkteken. Deze techniek kunnen we toepassen tot een maximaal formaat van 2 x 1 meter en is ook te leveren als staand gedeelte of als een gedeelte van een gedenkteken in combinatie met andere materialen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

De kwaliteit van de foto is uiteindelijk bepalend voor het eind resultaat, de foto’s die u hiervoor kunt gebruiken kunnen uit uw persoonlijke albums komen maar u kunt ook kijken op één van de vele stockfotosites, wij maken zelf veel gebruik van www.shuttersock.com , hier kunt u zeken naar de mooiste foto’s. vaak zijn er aan het gebruik van deze foto’s kosten verbonden, wij rekenen deze netto aan u door, waardoor de kosten voor u laag blijven .

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *