Gedenkteken met foto in glas.

Gedenkteken met foto in glas

Foto, Glas, Graniet, Laser, Particulier, RVS, Staand

Gedenkteken met foto in glas

Dit speciale gedenkteken met  foto in glas op graniet hebben we geplaatst  in Papendrecht. De boog is de verbinding tussen het echtpaar, op de boog is speciale foto uit hun leven aangebracht. Met een speciale techniek is deze aangebracht in het glas en op het graniet. Bij het betreden van het nieuwe gedeelte op de begraafplaats valt het gedenkteken direct op, dit door de kleuren in de foto en door gebruik te maken van de maximale hoogte en een afwijkende vorm. De mogelijkheden van foto’s met graniet en roestvaststaal zijn eindeloos. De tekst is aangebracht met lasertechniek waardoor we kleinere tekens kunnen maken waardoor en meer tekst op kan.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *