Gedenkteken met gelaserde foto op zwart graniet.

Gedenkteken met gelaserde foto op zwart graniet

Graniet, Laser, Particulier

Gedenkteken met gelaserde foto op zwart graniet

Dit gedenkteken met gelaserde foto op zwart graniet hebben wij geplaatst op de begraafplaats in Zwijndrecht. De naam en data zijn als gestraalde tekens aangebracht. De lasertechniek is zeer geschikt om portret foto’s aan te brengen of een foto van een favoriet uitzicht of landschap. op deze manier wordt het gedenkteken zeer persoonlijk. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over deze techniek. In onze toonzaal te Sliedrecht hebben wij meerdere voorbeelden staan. U kunt hiervoor eigen foto’s aanleveren maar ook een foto van een foto site gebruiken, veel van de door ons gebruikte foto’s halen wij van www.shutterstock.com. Dit zijn stock foto’s waar soms wel extra kosten aan kunnen zitten, deze berekenen wij netto aan u door om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen  in onze toonzaal in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.

Maroza is een klein bedrijf, waar de lijnen kort zijn en de persoonlijke aandacht nog echt is. Nabestaanden nemen de beslissing voor een gedenkteken in een emotionele situatie en vergeten dat je ook voor de aanschaf van een gedenkteken de tijd moete nemen en je gewoon goed moet oriënteren op de mogelijkheden.