granieten gedenkteken met handgehakte bloem.

granieten gedenkteken met handgehakte bloem

Graniet, Particulier, Staand

granieten gedenkteken met handgehakte bloem

Dit gedenkteken is gemaakt uit Labrador graniet, over de gehele hoogte is met de hand een bloem uitgehakt. Labrador is een veel gebruikt materiaal en geeft een mooi contrast op een sokkel en banden van zwart graniet. Bloemen en ander figuraties zijn goed aan te brengen in dit materiaal, vaak is een goede foto van de bloem voldoende om het gewenste resultaat te krijgen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, dit kan in onze toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis en op het moment dat het u schikt, ook in de avonduren.

Maroza is een leverancier van gedenktekens in de regio Drechtsteden, het gebied tussen Gorinchem en Rotterdam, maar plaatst ook regelmatig buiten deze regio, wij hebben goede mogelijkheden om door heel Nederland te plaatsen. Wij zijn niet alleen leverancier van granieten gedenktekens maar ook van Roestvaststaal en Cor en staal en glas, of een combinatie van deze. De gedenktekens van RVS en CorTenstaal maken we geheel in eigen beheer.

In onze toonzaal in Sliedrecht luisteren wij naar uw wensen en proberen deze om te zetten in een persoonlijk gedenkteken. Omdat wij lage overhead kosten hebben en een minimale voorraad houden wij onze prijzen laag. Onze levertijden zijn gemiddeld tussen de 7 en 9 weken en een beetje afhankelijk van het materiaal.  Gedenktekens voor algemene graven hebben we vaak op voorraad staan en zijn binnen enkele weken te plaatsen. Ook plaatsen wij in de regio Drechtsteden een tijdelijk gedenkteken tot het moment dat het definitieve gedenkteken wordt geplaatst. een tijdelijk gedenkteken is een Granieten zerkje van 50  x 40 x 6 centimeter dik, hierop brengen we een tijdelijke tekst aan door een kunststof folie aan te brengen. Deze tijdelijke zerkjes hebben wij in verschillende materialen. Voor begraafplaatsen buiten de regio rekenen we een kleine bijdrage afhankelijk van de afstand en onze planning. Moeten we voor werkzaamheden toch op die begraafplaats zijn dan nemen we hem natuurlijk gelijk mee.