Gedenkteken van graniet, imperial white graniet met 2 traanvormige staande stenen..

Gedenkteken van graniet, imperial white graniet met 2 traanvormige staande stenen.

Graniet, Liggend, Particulier

Gedenkteken van graniet.

In dit gedenkteken van graniet hebben we het materiaal Imperial white gebruikt en is het normale standaard staande gedeelte vervangen door 2 druppels. Op elke druppel is ruimte voor één naam. Door de druppelvorm is hier wel minder ruime voor extra tekst. Indien u toch meer tekst wenst kunt u deze natuurlijk ook laten plaatsen op het liggende gedeelte. Het materiaal imperial white geeft een mooi contrast met het onderliggende zwarte marlin graniet. Dit gedenkteken is leverbaar in alle mogelijke materiaal combinaties. Het gedenkteken met de dubbele druppel is geplaatst op de begraafplaats in Bleiswijk. Het is ook mogelijk om een gedenkteken te leveren als één losstaande druppel voor op een algemeen graf. Een gedenkteken met één druppel hebben we geplaatst op de begraafplaats in Sliedrecht.

Zo kwam er laatst een mevrouw die de druppels wel mooi vond maar ze net iets anders wilde hebben, bij Maroza is dat geen probleem. Wij passen de tekening wat aan en maken het zoals de klant he wil hebben. binnenkort ontvangen wij dat gedenkteken en zullen dan de aangepaste druppels op onze site plaatsen.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.