Granieten boomblad op gedenkteken.

Granieten boomblad op gedenkteken

Accessoires, Graniet, Liggend, Particulier

Granieten boomblad op gedenkteken.

Dit granieten boomblad op een gedenkteken is gemaakt van de soort Olive Green. Deze mevrouw wilde iets speciaals en dat moest een boomblad worden. ze kon alleen geen geschikt voorbeeld vinden. Uiteindelijk heeft ze besloten om zelf een blad te boetseren, deze heeft ze 20 cm groot gemaakt , de granieten uitvoering is ruim 4 x zo groot nagemaakt en hoogglans gepolijst. Een schitterend resultaat. Op deze manier heeft deze mevrouw zelf meegewerkt aan een heel persoonlijk gedenkteken voor haar man. Dit gedenkteken hebben we geplaatst op de begraafplaats in Zwijndrecht aan de Jeroen Boschlaan.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *