Granieten gedenkteken met lasergravure. lasergravure

Granieten gedenkteken met lasergravure

Algemeen, Graniet, Laser, Liggend

Granieten gedenkteken met lasergravure en een gestraalde inscriptie

Marlin granieten gedenkteken met  lasergravure  met een gestraalde naam en data en een gedichtje aangebracht met lasertechniek. Op deze manier kan er op een relatief klein gedenkteken toch redelijk veel test. Afmetingen van het gedenkteken zijn 50 x 50 x 8 cm, dit is de standaard maat voor een algemeen graf op de begraafplaats in Alblasserdam. Door de tekst aan te brengen met lasertechniek is het mogelijk om meer tekst op een relatief klein gedenkteken aan te brengen. laser heeft als voordeel dat er geen onderhoud nodig is, de tekst of figuratie is direct aangebracht in de toplaag van het graniet. Lasertechniek is zeer geschikt voor het aanbrengen van tekst en foto’s op zwart graniet, op graniet me een minder effen structuur kan de afbeelding minder goed tot zijn recht komen, wij adviseren in principe zwart graniet.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.