Laatste werk, van alles wat.

Laatste werk, van alles wat

Accessoires, Algemeen, Glas, Graniet, Laser, Liggend, Particulier, RVS, Staand

deze gedenktekens hebben we de laatste weken geplaatst, veel variaties in materialen en vormen.

De foto’s geven een indruk van de vele mogelijkheden, van een standaard gedenkteken tot een gedenkteken met een persoonlijke inbreng. Combinaties van verschillende materialen zoals graniet, RVS, CorTenstaal en glas. Maroza heeft de vakkennis in huis o u te adviseren en uw wensen te verwerken tot een persoonlijk gedenkteken.

 

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in onze nieuwe toonzaal aan de Parabool in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *