Monument Impala graniet.

Monument Impala graniet

Algemeen, Graniet, Staand

Monument Impala graniet

Gedenkteken Impala graniet. Dit is een staand gedenkteken voor een algemeen graf in de gemeente Zwijndrecht en H.I. Ambacht. Hier is het toegestaan om ook voor algemene graven een omranding toe te passen. Hier staan 2 monumenten voor elkaar, de achterste mag staand of liggend zijn ende voorste alleen liggend. In de breedte mag het 80 cm zijn, de lengte is verschillend per begraafplaats. Voor meer informatie  over de mogelijkheden en de kosten kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook het verzorgen de tekeningen voor de aanvraag en de  vergunningsaanvraag regelen wij voor u. Onder dit soort gedenktekens zit een fundatie, hier kunnen we kiezen uit een betonplaat of betonraam, deze laatste gebruiken we als er plantjes inkomen te staan. kiest u voor split dan is een betonplaat wenselijk en vaak ook verplicht. Impala graniet noemen we ook wel Jasberg, beide materialen zijn gelijk.

De afmetingen van dit gedenkteken zijn 50 cm breed en 70 cm hoog, de omranding is 80 x 80 cm, de dikte van het materiaal is 6 cm. worden de stenen groter dan adviseren wij 8 cm, technisch is dit niet noodzakelijk maar de verhoudingen komen dan wat beter uit. U heeft natuurlijk altijd de keuze om voor 6 cm te kiezen.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.