Multi Color Red gedenkteken. Multi Color Red granieten hart.

Multi Color Red gedenkteken

Graniet, Staand

Multi Color Red gedenkteken

Een Multi color red gedenkteken in de vorm van een hart. het eerste hart in de achtergrond is gestraald, het voorste hart is gepolijst  en komt daardoor meer naar voren. In de dekplaat is een tekst aangebracht en heeft aan de voorkant 3 golven die symbool staan voor de zee. De banden en de sokkel zijn van Marlin graniet. Dit gedenkteken is geplaatst op de begraafplaats Achterambacht in Hendrik Ido Ambacht. De afmetingen zijn 180 x 80 x 90 cm. Dit gedenkteken heeft een wat dikker dekplaat, normaal gebruiken we hiervoor 3 cm, maar deze hebben we gemaakt uit 5 cm, dit om de getrapte golfjes aan de voorkant te kunnen maken.

 

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.