Roestvaststalen band op gedenkteken.

Roestvaststalen band op gedenkteken

Ruwe Stenen, RVS, Staand

Roestvaststalen band op gedenkteken.

Steeds vaker wordt Roestvaststaal toegepast in een gedenkteken zo ook deze roestvaststalen band op gedenkteken. Deze RVS banden zijn leverbaar gemonteerd om 1 steen maar ook om 2 zuilen, zodat de zuilen verbonden worden met de band. Deze banden zijn leverbaar in elke gewenste vorm met bijna elke gewenste tekst. Omdat Maroza deze banden maakt in eigen beheer kunnen wij deze voor een eerlijke prijs leveren. Omdat we er een aantal verkocht hebben waarvan het graniet nog gemaakt moet worden kunnen we de foto’s daarvan pas later plaatsen. Wilt u meer informatie over toepassingen van Roestvaststaal in grafmonumenten dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Omdat Maroza alle metalen onderdelen zoals Roestvaststaal en CorTen staal zelf ontwerpt en de technische uitvoerbaarheid kan beoordelen houden we de lijnen kort en dat werkt kosten besparend. Wij gebruiken hiervoor RVS van de hoogste kwaliteit ( 316-1.4404 )

Het gedenkteken op de foto is gemaakt van  een ruwe steen, het uitzoeken van een ruwe steen kunt u het beste doen bij onze leverancier is Soest, deze hebben een zeer ruime collectie op voorraad staan, u kunt daar in alle rust rondkijken, de medewerkers van Norvold zullen uw vragen beantwoorden. Het is ook mogelijk dat wij daar met u een afspraak maken. Norvold is tussenhandel en geeft geen prijzen aan particulieren. U kunt daar een paar stenen laten reserveren waarvan Norvold de inkooprijs aan ons doorgeeft en wij voor u een offerte kunnen maken. klik op de link om de website van Norvold te bezoeken. www.norvoldmemorials.nl

Roestvaststaal is een mooi materiaal in combinatie met graniet en glas. De mogelijk heden zijn eindeloos, Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, wij zetten het voor u op papier en zorgen er voor dat het technisch uitvoerbaar wordt.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid om door heel Nederland en België te plaatsen. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u bij ons langskomen in Sliedrecht of komen wij op u verzoek bij u thuis, dit kan ook in de avond uren zodat familie die hierbij aanwezig willen zijn geen vrije uren hoeven op te nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *