RVS gedenkteken met glas.

RVS gedenkteken met glas

Glas, Particulier, RVS, Staand

RVS gedenkteken met glas

Glas en Roestvast staal zijn een perfecte combinatie voor een gedenkteken. Het roestvaststaal is van het type 316 en daardoor beter bestand tegen weersinvloeden. Het glas is 19 mm dik, waarvan 1 paneel transparant en een deel mat. De omranding is opgevuld met  zwart split.

Steeds vaker wordt Roestvaststaal toegepast in een gedenkteken zo ook deze roestvaststalen band op gedenkteken. Deze RVS banden zijn leverbaar gemonteerd om 1 steen maar ook om 2 zuilen, zodat de zuilen verbonden worden met de band. Deze banden zijn leverbaar in elke gewenste vorm met bijna elke gewenste tekst. Omdat Maroza deze banden maakt in eigen beheer kunnen wij deze voor een eerlijke prijs leveren. Omdat we er een aantal verkocht hebben waarvan het graniet nog gemaakt moet worden kunnen we de foto’s daarvan pas later plaatsen. Wilt u meer informatie over toepassingen van Roestvaststaal in grafmonumenten dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Omdat Maroza alle metalen onderdelen zoals Roestvaststaal en CorTen staal zelf ontwerpt en de technische uitvoerbaarheid kan beoordelen houden we de lijnen kort en dat werkt kosten besparend. Wij gebruiken hiervoor RVS van de hoogste kwaliteit ( 316-1.4404 )

Roestvaststaal is een mooi materiaal in combinatie met graniet en glas. De mogelijk heden zijn eindeloos, Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, wij zetten het voor u op papier en zorgen er voor dat het technisch uitvoerbaar wordt.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid om door heel Nederland en België te plaatsen. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u bij ons langskomen in Sliedrecht of komen wij op u verzoek bij u thuis, dit kan ook in de avond uren zodat familie die hierbij aanwezig willen zijn geen vrije uren hoeven op te nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *