Staand gedenkteken met verheven letter.

Staand gedenkteken met verheven letter

Graniet, Klassiek, Particulier, Staand

Staand gedenkteken van marlin graniet.

Dit staand gedenkteken met verheven letter is gemaakt in de stijl van de jaren 50, en staat op de begraafplaats “de Essenof” in Dordrecht tussen andere echte oude monumenten. Deze monumenten werden vroeger gemaakt van Belgisch hardsteen waarbij men ook de ruimte rondom de letters weghakte.  Bij deze moderne techniek wordt de ruimte rondom de letter weggestraald en blijft de letter met de gepolijste toplaag staan. Bij deze techniek blijft de letter dus altijd in de gepolijste kleur van het graniet. Bij dit gedenkteen heeft men er voor gekozen om het materiaal te zoeten. Dit is net één stapje minder dan polijsten, een beetje mat oppervlak dus.. Op de detailfoto kunt u goed zien hoe een verheven letter er uit ziet.

De afmetingen van dit gedenkteken zijn 80 cm breed, 105 cm hoog en de dikte van de staande steen is 8 cm. de zwarte rand rondom versterkt de vorm van het gedenkteken.

Graniet is een materiaal waar zeer veel mee mogelijk is, wij hebben daarom een toonzaal met een paar modellen en staaltjes met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar u, maken wat schetsen en komen zo tot het gedenkteken at u in gedachten had. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij de kosten voor speciale gedenktekens laag houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de toonzaal in Sliedrecht of bij u thuis. Maroza staat hiervoor 6 dagen in de week voor u klaar.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.