Urnen en asbestemmingen voor een persoonlijke herinnering.

Urnen en asbestemmingen voor een persoonlijke herinnering

Asbestemming, Urnen

Urnen en asbestemmingen

Ook leveren wij regelmatig urnen en asbestemmingen, deze zijn er in verschillende materialen, keramiek, brons RoestVastStaal en biologisch afbreekbare urnen. Deze laatste kunt u in het water plaatsen, de urnen zinken niet direct maar blijven een tijdje in het water “zweven” in die tijd wordt de urn afgebroken door het water waardoor de as door de stroom meegenomen. Ook zijn er urnen die u zelf kunt begraven, ook deze worden door het vocht in de bodem afgebroken waarna de as opgenomen word in de aarde.

Uiteraard leveren wij ook urnen voor thuis en voor op de begraafplaats, op de meeste begraafplaatsen is het tevens mogelijk een urn te plaatsen op een bestaand graf.

Ook voor as sieraden en de vele mogelijkheden voor overige asbestemmingen  kunnen wij u adviseren, zo werken wij samen met enkele kunstenaars die uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Natuurlijk hebben we ook hier voor elk budget ruime mogelijkheden.

U kunt zich alvast oriënteren op de site van onze leverancier www.funeralproducts.nl  en www.urn.nl

Wij leveren de urn, inclusief het afhalen van de as bij het crematorium ( binnen een straal van 25 Km ), en het plaatsen van de as in de urn. Maroza is ook leverancier van sluitplaten voor een columbarium en  urnen monumenten voor op een begraafplaats, u heeft dan vaak de mogelijkheid om de urn te begraven of op he monument te plaatsen.

 

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen zodat familie en of kinderen niet speciaal vrij hoeven te nemen. Heeft u al een offerte van een ander leverancier dan maken wij aan de hand van de omschrijving (  zonder bedragen ) een vrijblijvende offerte voor u.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *