Voorbeelden gedenktekens.

Voorbeelden gedenktekens

Op deze pagina een impressie van de mogelijkheden.

De foto’s komen uit onze nieuwe catalogus en geven u een indruk van de vele mogelijkheden, graag bespreken  wij met u u in onze toonzaal of bij u thuis de mogelijkheden. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regel mbt de afmetingen, onze verkoopadviseurs zijn van deze regels op de hoogte en kunnen u hierover adviseren.

In onze toonzaal hebben we alle materialen in verschillende voorbeelden staan, u kunt ze in het echt zien en krijgt zo een goede indruk van het uiteindelijke gedenkteken.

Maroza heeft de mogelijkheden de volgende materialen in het gedenkteken te verwerken,

vele soorten graniet
glas, voorzien van tekst of een afbeelding, ook zijn meerdere bewerkingen mogelijk, kijk hiervoor op onze pagina met glasvoorbeelden klik hier, een afbeelding aanbrengen kan op verschillende manieren, fusion, waarbij stukjes gekleurd glas woden gesmolten. printen, met deze nieuwe techniek is het mogelijk elke gewenste print of foto op het gls aan te brengen. teksten zijn in de foto te verwerken
RVS en CorTenstaal, metaal is op vele manieren te gebruiken in een gedenkteken, een omranding van metaal wordt veel gebruikt, het is ook mogelijk hier teksten uit te snijden.
Hout

onze adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden om deze materialen te combineren.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *