Gedenkteken met omranding van CorTen staal.

Gedenkteken met omranding van CorTen staal

Corten Staal, Liggend, Particulier

Gedenkteken met omranding van CorTen staal

Gedenkteken  met omranding van Cor Ten staal, de zerk van 50 x 60 cm is van het materiaal Muti Color Red ( MCR ) met een gestraalde inscriptie. De zijkanten van de tekstplaat zijn ruw gekapt, niet zichtbaar op de foto is de granieten sokkel, vaak wordt hier beton gebruikt maar graniet is mooier en kwalitatief beter en een klein beetje duurder in aanschaf. De keien rondom de zerk zijn door de nabestaanden zelf geplaatst. De jaarlijkse vakantie hielden ze altijd langs de normandische kust en hebben daar zelf de stenen verzameld. De omranding is gemaakt van CorTen staal van 4 mm en heeft een vakverdeling, het CorTen staal zit gemonteerd aan een betonnen fundatieraam. CorTen staal krijgt een diep bruine roestkleur, deze laag zorgt ervoor dat het metaal niet verder roest. Dit in tegenstelling tot normaal staal wat roest en daarna blijft doorroesten.

Dit gedenkteken is geplaatst op de begraafplaats Krimpen ad IJssel

Maroza maakt de roestvaststalen en CorTen stalen gedenkteken volledig in eigen beheer, dit heeft voor u het voordeel dat we direct in het gesprek kunnen aangeven wat wel en niet mogelijk is maar is vooral zichtbaar in de totaalprijs omdat we een inkoopstap kunnen overslaan. Door verder samen te werken met kleine glaskunstenaars zijn we in staat een persoonlijk gedenkteken te maken voor elk budget.

Bij Maroza werken we met persoonlijke aandacht en luisteren we naar uw wensen, aan de hand van één of meerdere gesprekken maken we voor u een tekening en een voorbeeld van de opmaak zodat u er thuis nog een rustig over na kunt denken en vergelijken.

Maroza is leverancier van gedenktekens in Zuid-Holland maar heeft de mogelijkheid te plaatsen door heel Nederland en België. Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u langskomen bij ons in Sliedrecht of wij komen op afspraak naar u toe. Het is ook mogelijk om dit in de avonduren te doen.

Het gedenkteken met de CorTenstalen plaat is ontworpen voor 3 generaties.  de zuilen staan voor de generatie, elke generatie heeft zijn eigen tekstplaatje. Het is voor een familiegraf op Ridderkerk. een graf met een onbepaalde looptijd.